Hollands Kroon

Onkruidmelding lijd ook tot irritatie

Adverentie

ZIJDEWIND – Er waren meldingen binnengekomen bij de gemeente Hollands Kroon over de ruige wegbermen in die gemeente. Waar inwoners en passanten vrezen voor de veiligheid van weggebruikers en zich zorgen maken, heeft dit ook irritatie tot gevolg bij milieu sympathisant.

Is veiligheid voor de meeste een eerste vereiste, toch geven ook velen het onkruid ten bate van het milieu liever meer de ruimte.
Ook vanuit het pittoreske dorpje Zijdewind werd aan zo’n melding gehoorgegeven en kreeg loonbedrijf Vermaire uit Breezand de opdracht om op vakkundige wijze korte metten te maken met de overlast in deze bermen.

Dit tot tevredenheid maar ook tot afkeurende opmerkingen van inwoners en passanten uit die omgeving.

Ook de bermen langs de Provincialeweg N 241 geven eenzelfde aanzien weer, wat in bochten ook tot vervaarlijke situaties zou kunnen lijden al ligt die verantwoording bij de Provincie Noord-Holland.

Een bijdrage van Theo Moras.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button