Hollands Kroon

Arjan Smit toegetreden tot bestuur Hollands Kroonse Uitdaging

Hollands Kroon – Het bestuur van de Hollands Kroonse Uitdaging zocht al enige tijd naar uitbreiding. Met slechts drie bestuursleden was het toch wat aan de krappe kant. Er werd gezocht naar iemand die zich kon vinden in de missie van de Uitdaging. Iemand met een groot netwerk, bestuurlijke ervaring en affiniteit met het verenigingsleven en de samenleving in Hollands Kroon als geheel. Manager Edwin Wittink kwam met de suggestie om eens met Arjan Smit te gaan praten.

Als directeur, interim-manager en consultant is Arjan al jarenlang actief in het bedrijfsleven. Daarnaast is hij maatschappelijk actief in onder andere sport, welzijn en gezondheidszorg. In zijn vrije tijd is hij actief in het verenigingsleven. Zowel bestuurlijk als recreërend. Niet zo vreemd dus dat Arjan interesse toonde voor het bestuur van de Hollandse Kroonse Uitdaging. Waar het gaat om het verbinden van het bedrijfsleven en het verenigingsleven. Bovendien in de gemeente waarin hij geboren en getogen is.

Gesprekken met het bestuur verliepen positief, waardoor in de bestuursvergadering van juli de toetreding formeel werd bekrachtigd. Arjan neemt als algemeen bestuurslid plaats in de vereniging. De overige bestuursfuncties blijven onveranderd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button