Sport

Leo van Miltenburg wint achtste ledentoernooi Entre Nous

Advertentie:

Den Helder – Bij jeu de boules vereniging Entre Nous werd zaterdag 26 augustus het achtste leden tournooi gespeeld. De opkomst was zeer goed te noemen en om 12.00 uur begonnen de wedstrijden van drie rondes.

Via deze rondes, waar veel maar sportief werd gestreden om de punten, kon men zich plaatsen voor de finale. In de finale stonden uiteindelijk Leo van Miltenburg met Rob Koopmans tegen An Freen en Herman Pol.

Anders dat de uitslag doet vermoeden was het een interessante finale Miltenburg en Koopmans moesten oplossingen zoeken om de punten te maken want Freen en Pol maakten ze het moeilijk. Maar het lukte en uiteindelijk stond het in de vierde ronde 10-0 voor Miltenburg en Koopmans.

De daarop volgende mennes scoorden Freen en Pol hun eerste punten, maar niet genoeg om de tegenstanders het moeilijk te maken. Het werd uiteindelijk een 13-2 overwinning voor Miltenburg en Koopmans.

Op grond van eerdere resultaten werd Leo van Miltenburg hiermee winnaar van dit toernooi en Rob Koopmans tweede. Gevolgd door Herman Pol op drie en An Freen op plaats vier. Het was een geslaagd toernooi, aldus de organisatie van Entre Nous.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button