Hollands Kroon

Zin in Oosterland opent voorzichtig de deuren

Oosterland – Afgelopen weken waren de deuren van Zin in Oosterland gesloten als gevolg van de Covid-19 uitbraak. De organisatie heeft laten weten “dat de deuren van het kerkje weer voorzichtig open gaan”.

Zo laten zij weten dat een ieder die op adem wil komen, een kaarsje wil branden, het eeuwenoude gebouw wil bewonderen of wil komen genieten van de rust en sfeer, zolang de situatie dat toelaat, welkom is. Vanzelfsprekend worden de voorzorgsmaatregelen om het corona-virus in te dammen gerespecteerd. Dat houdt in dat te allen tijde de anderhalve meter afstand moet kunnen worden gewaarborgd. Daarom geldt een maximum van tien personen in de kerk.

Dagelijks, behalve op maandag, is er tussen 13:30 en 16:30 uur een gastvrouw of -heer aanwezig. De entree is gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button