112

Politie treft verlaten auto aan op rotonde

Adverentie

Den Helder – De politie van Den Helder werd vrijdagavond 23 juli om 20:10 uur opgeroepen voor een ongeval op de Timorlaan in Den Helder. Op de rotonde met de Middenweg werd op de afrit richting het centrum een verlaten auto aangetroffen met schade aan een voorwiel en flinke vloeistoflekkage. De dienstdoende politie agent heeft de afrit van de rotonde afgezet met pylonnen en het autoverkeer richting het centrum moest daarom omrijden over de Sportlaan of Timorlaan.

Zo’n vijftien minuten na de melding kwam een vrouw aangereden in een andere auto. Deze 48-jarige vrouw meldde zich bij de politie agent als bestuurster van de auto. De vrouw verklaarde dat zij autopech had gekregen onder het rijden en vervolgens niet meer kon sturen. Waarom de vrouw de auto heeft achtergelaten na het incident is onduidelijk.

Een berger van Haulo is ingeschakeld door de politie om de auto te bergen. Het wegdek is bestrooid met een speciaal soort korrels in verband met de vloeistoflekkage. Het incident heeft enige tijd voor verkeershinder gezorgd op de Middenweg voor het verkeer richting het centrum.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button