JeugdUitgaan

Schatgraven met de stropdasclub

Advertentie:

Omdat de weersvoorspelling niet echt goed was, werd het schatgraven bij de Pannenkoekenvallei een week uitgesteld. Zaterdagmiddag was het dan eindelijk zover, zo’n twintig kinderen kwamen op het evenement af. Tussen 11.00 en 17.00 uur konden de kinderen van alles doen en beleven. Zo waren er onder andere verschillende springkussens en om precies 14.00 uur begon het schatgraven.

Schatgraven
Het schatgraven is ooit begonnen tijdens het het vliegerfestijn en werd georganiseerd door de Stropdasclub. De oprichters van deze club Nico Sonnemans en Peter Stins vonden het zonde om dit zo geliefde onderdeel van het festijn verloren te laten gaan. Zo werd voor deze opzet en locatie gekozen. De club was tevreden met de opkomst maar hoopt dat het nog wat verder door kan groeien in de toekomst. “Het is toch even wennen, zo’n andere opzet en locatie”, aldus Sonnemans.

foto’s DHfoto

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button