Den Helder

Internationaal Vrouwen Centrum weer open

Adverentie

Den Helder – Het Internationaal Vrouwen Centrum Den Helder opent haar deuren weer voor het geven van cursussen en trainingen. Voor de zomervakantie zijn zij gestart met een beperkt aanbod, waaronder ook een aantal online lessen. Vanaf maandag 31 augustus beginnen alle cursussen binnen de sociale activering, bijvoorbeeld de conversatielessen Nederlands en de cursus kleding maken.

Het IVC heeft alle noodzakelijke maatregelen getroffen om de veiligheid van deelnemers en vrijwilligers te waarborgen. Zo worden de lessen in kleinere groepen gegeven om de anderhalve meter regel te kunnen handhaven. Bezoekers kunnen zich zonder afspraak inschrijven bij de balie van het IVC aan de IJsselmeerstraat 154, 1784 MA te Den Helder. Het volgen van cursussen en trainingen is voorlopig alleen op uitnodiging, er zijn geen open inloopbijeenkomsten.

Het IVC is elke werkdag geopend van 09:00 tot 12:00 uur. Actuele openingstijden en meer informatie over cursussen en trainingen zijn te vinden op de website van IVC.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button