Sport

Toerfietsgroep Den Helder rijdt “Rondje Marken”

Den Helder – Toerfietsgroep Den Helder organiseert op zondag 30 augustus de fietstoertocht “Rondje Marken”. Het vertrek van deze 180 kilometer lange tocht voor wielrenners, met een gemiddelde snelheid van 25 km per uur, start om 8:00 uur op het parkeerterrein aan de Doggersvaart.

De route gaat over fietspaden door het grootste gedeelte van Noord-Holland. Marken, een dorpje aan de voormalige Zuiderzee, is vooral bekend van haar klederdracht en de witte vuurtoren die bekend staat als het paard van Marken.

Het dragen van een fietshelm is verplicht.Verdere inlichtingen via de TFG groepsapp of mail. Aanmelden kan via cam.dekker@ziggo.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button