Hollands Kroon

Inloopmiddag voor veteranen in Hippolytushoef

Hollands Kroon – De maandelijkse inloopmiddag van de Veteranen Contactgroep Wieringen/Hollands Kroon staat voor 27 augustus weer op de agenda. Gezien de huidige ontwikkelingen in Afghanistan een goede gelegenheid om eens met elkaar van gedachten te wisselen vooral voor hen die daar gediend hebben.

Veteranen zijn van harte welkom van 15:00 tot 18:00 uur. Ook partners/familieleden van veteranen zijn welkom. Het trefpunt is Veteranencafé “de Kasteleen” en dat bevindt zich aan de Nieuwstraat 26 in Hippolytushoef. Parkeren in de Nieuwstraat zelf of op het 100 meter verder gelegen parkeerterrein bij de Aldi.

In verband de nog steeds geldende Corona maatregelen nog even dit:
· Bij verkoudheidsverschijnselen: blijf thuis!
· Geen handenschudden.
· Probeer 1,5 meter afstand te houden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button