Uitgaan

Victorie/Pop in de Kop online quiz

Advertentie:

Den Helder – Het team van Pop in de Kop presenteert in samenwerking met Podium Victorie op zaterdag 1 mei een digitale popquiz. Verzamel een (digitaal) dreamteam of sluit solo aan. Deelname is gratis, inschrijven is niet nodig. De digitale inloop is vanaf 20:00 en 20:30 start de quiz die ditmaal gepresenteerd wordt door Wop van Eis & Peter de Jong.

De dag van de arbeid is op 1 mei. Ook in de quiz wordt hier kort bij stilgestaan. De quiz begint met extra lange intro’s. Na de eerste pauze wordt teruggekeken op de festivals die het afgelopen jaar niet doorgingen. Door middel van een zaterdagavondspecial wordt toch glans gegeven aan die zaterdag. Als de stemming er lekker inzit neemt Co-host Peter de Jong iedereen mee in het foute uur. De avond wordt afgesloten met een onvervalst Schlagerfestival.

Meedoen
Via www.twitch.tv/podiumvictorie kan iedereen inloggen en meedoen. De stream is te bekijken via een laptop, televisie of tablet. Een tweede apparaat is noodzaak voor het invullen van de antwoorden. Per ronde is er een apart antwoord formulier. De linkjes naar de antwoordformulieren volgen op een later moment. Na de popquiz wordt de uitslag zo snel mogelijk online bekend gemaakt.

Meer informatie en de antwoordformulieren is te vinden via www.podiumvictorie.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button