Sport

Toon Jacobs organiseert Robbenoordtocht

Den Helder – De recreatieve toer vereniging Toon Jacobs organiseert de Robbenoordtocht. Er gaan dan 80 kilometer onder de wielen door op zondag 29 augustus.

In Wieringerwerf wordt een koffiepauze gehouden. De tocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid zal omstreeks de tweeëntwintig kilometer per uur liggen. De tocht begint bij het clubhuis van de organiserende vereniging in park Quelderduyn en deze tocht start om 09:00 uur.

Tevens start er een snellere groep fietsers, die een iets langere afstand rijden. Dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00. Wie voor eerst deelneemt keer mag gratis mee. Zie voor verdere inlichtingen op de website of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button