Jeugd

Voorlezen en zingen met peuters in de bibliotheek weer van start

Adverentie

Den Helder – Het voorlezen en zingen met peuters gaat weer weer van start in School 7. Op dinsdagochtend 31 augustus om 09:30 kunnen peuters en hun (groot)ouders in de bibliotheek terecht om gezellig samen te komen luisteren naar een voorleesverhaal met bijpassende liedjes. Iedere keer staat er een ander thema centraal en op 31 augustus zijn het de boekjes van Nijntje. Tijdens het voorlezen zingt Evelien van Leeuwen de liedjes. Meezingen mag.

Voorlezen aan jonge kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en vergroot de woordenschat. Voor (groot)ouders is deelnemen aan het voorlezen in de bibliotheek een fijne manier om meer kennis te krijgen over de boekencollectie voor kinderen van twee tot vier jaar. Bovenal is voorlezen leuk en gezellig. Zo worden kleintjes grote lezers.

Hoe werkt het?
Deelname is gratis, maar reserveren is verplicht. Aanmelden voor het voorlezen in School 7 kan op de website

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button