Cultuur/NatuurUitgaan

Voorstelling LenteWandeling van Cultuur binnen de Dijken

Advertentie:

Hollands Kroon – Er is wederom een voorstelling te beleven van Cultuur binnen de Dijken op 27 en 28 augustus. Deze voorstelling zal de eerste zijn van het vierluik De Cirkel: Lente, Zomer, Herfst en Winter. Met in 2022 het thema ‘Lente’. De Lente als jaargetijde en de lente in het leven: Jeugd, ontluiken, verlangen en groei.

Van 15 tot en met 26 augustus is een groep enthousiaste deelnemers met professionals aan de slag gegaan met dit boeiende thema om een collagevoorstelling vol verhalen, zang, dans en spel te maken. Scenes die langs een wandelroute in het historische en pittoreske centrum van Kolhorn te zien zullen zijn. Het wordt een bijzondere tocht, die niemand zou mogen missen.

Ook mee met deze LenteWandeling? Kaarten zijn verkrijgbaar via de webshop van Cultuur binnen de Dijken. De voorstellingen starten op zaterdag 27 en zondag 28 augustus om 12:30 uur, 14:00 uur, 15:30 uur en 17:00 uur en de kosten zijn €12,50 per kaartje.

Meer informatie over De Lente is te vinden op de website: cultuurbinnendedijken.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button