Cultuur/NatuurUitgaan

Voorstelling LenteWandeling van Cultuur binnen de Dijken

Hollands Kroon – Er is wederom een voorstelling te beleven van Cultuur binnen de Dijken op 27 en 28 augustus. Deze voorstelling zal de eerste zijn van het vierluik De Cirkel: Lente, Zomer, Herfst en Winter. Met in 2022 het thema ‘Lente’. De Lente als jaargetijde en de lente in het leven: Jeugd, ontluiken, verlangen en groei.

Van 15 tot en met 26 augustus is een groep enthousiaste deelnemers met professionals aan de slag gegaan met dit boeiende thema om een collagevoorstelling vol verhalen, zang, dans en spel te maken. Scenes die langs een wandelroute in het historische en pittoreske centrum van Kolhorn te zien zullen zijn. Het wordt een bijzondere tocht, die niemand zou mogen missen.

Ook mee met deze LenteWandeling? Kaarten zijn verkrijgbaar via de webshop van Cultuur binnen de Dijken. De voorstellingen starten op zaterdag 27 en zondag 28 augustus om 12:30 uur, 14:00 uur, 15:30 uur en 17:00 uur en de kosten zijn €12,50 per kaartje.

Meer informatie over De Lente is te vinden op de website: cultuurbinnendedijken.nl

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button