Uitgaan

Aanbod van ondernemers voor verenigingen en stichtingen op Beursvloer Den Helder

Adverentie

De Helderse Uitdaging organiseert woensdag 16 oktober de eerste Beursvloer Den Helder. Dit doen zij samen met Beroepsonderwijs aan Zee en Helder Events.

Bij een vereniging of stichting gaat veel tijd zitten in het organiseren van activiteiten, verlenen van allerhande diensten en het aansturen van de vrijwilligers. Vaak is het lastig om de organisatie te verbeteren of fondsen te werven. Misschien is er incidenteel behoefte aan een ruimte, middelen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied. Zoekt een stichting, verenging of maatschappelijke organisatie samenwerking met het bedrijfsleven? Dan is de Beursvloer Den Helder de perfecte plek om dat te doen.

Aanbod ondernemers
Bij de Beursvloer staan ondernemers uit Den Helder die iets willen betekenen voor een maatschappelijke organisatie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Inmiddels hebben ruim twintig ondernemers zich aangemeld, elk met prachtig aanbod. Denk aan hulp bij juridische zaken, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, promotiematerialen of helpende handen. Zit er aanbod tussen voor een bepaalde vereniging of stichting, dan kan er een match gemaakt worden met die ondernemer.

Matches maken
Tijdens de energieke, anderhalf uur durende Beursvloer zijn de vertegenwoordigers van de verenigingen en stichtingen en de ondernemers zelf aanwezig. Iedereen loopt rond, kan elkaar vinden in thema-hoeken en andere aanwezigen aanspreken om vraag en aanbod uit te wisselen. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen.

Meer informatie over de Beursvloer Den Helder is te vinden op www.helderseuitdaging.nl/beursvloer.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button