Den Helder

Appeltjesgroen huis moet andere kleur krijgen

Advertentie:

Gemeente Den Helder mag de 82-jarige Helderse Ineke van Amersfoort dwingen de appeltjesgroene kleur van haar huis over te schilderen. Dat heeft de rechter dinsdag bepaald. Sommige buren zien de felgekleurde woning als een doorn in het oog en stapten naar de gemeente, die oordeelde dat de kleur in strijd is met de regels. De rechter geeft hen gelijk.

Zelf wordt ze er vrolijk van, maar sommige buren is het appelgroene huis van Ineke van Amersfoort uit Den Helder een doorn in het oog. Ook de gemeente oordeelde dat het huis aan de Pluto moet worden overgeverfd, maar omdat Ineke daar geen trek in heeft, maakte ze de gang naar de rechter.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button