Uitgaan

Livemuziek in café Pimpandoer

Advertentie:

Café Pimpandoer in Den Helder krijgt 28 september bezoek van Swallowed Vision en op de laatste zondag van de maand is het weer tijd voor een jamsessie.

Swallowed Vision gaat zaterdagavond 28 september rocken. De basis voor de band werd 25 jaar geleden gelegd door drie vrienden. Samen met muziek bezig zijn, dat was het voornaamste doel. Zowel covers als eigen werk bepaalden het repertoire. Daarbij werden de bandleden geïnspireerd door de grunge en rockmuziek uit de jaren 90. Sinds eind jaren 90 heeft de band zich met name toegelegd op het spelen van covers, waarbij de muzikale voorkeur voor rock en metal ligt.

Inmiddels telt de band vijf leden en is het repertoire uitgebreid met stevige nummers van onder andere Anouk en Skunk Anansie. Ook nummers van de Foo Fighters, Greenday en Guns ’n Roses worden nog steeds met plezier vertolkt. Vanaf 22.00 uur beginnen ze met spelen en de entree is gratis.

Jamsessie
Het is bijna de laatste zondag van de maand en dat betekent jammen in café Pimpandoer. Zondag 29 September, onder begeleiding van de basisband kan iedereen mee komen spelen, maar natuurlijk ook langs komen voor de gezelligheid. De basisband zal dit keer bestaan uit Hans Jansen, Frans Lewakabessy, Jeremy Bruine en Marcel Kranenburg. De sessie begint om 17.00 uur.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button