Uitgaan

Neon G-Disco in jongerencentrum

Adverentie

Voor het eerst organiseert jongerenwerk Den Helder, op vrijdag 27 september, een G-Disco voor jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 23 jaar met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Het thema is NEON, dus de bezoekers kunnen kledingstukken dragen die licht geven met “blacklight”, dit kan natuurlijk ook wit zijn. Er staat een schminkteam klaar met lichtgevende make-up en DJ James Morano zal zorgen dat niemand stilstaat op de dansvloer. Ook zijn er weer leuke prijzen te winnen bij hem.

De entree is gratis en het feest duurt van 19.00 tot 21.30 uur, begeleiding is ook welkom. De Vliet60 is rolstoelvriendelijk, maar heeft nog geen aangepaste toilet.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button