Hollands Kroon

Tuunwallen bij het Hospice

Adverentie

Bij het nieuwe Hospice in Westerland zijn recent tuunwallen aangebracht. Agrarische natuur- en landschapsvereniging de Lieuw heeft subsidie gekregen vanuit het Waddenfonds om 15 kilometer tuunwalI op Texel en Wieringen te herstellen en waar nodig te vervangen.

In samenwerking met agrarische natuurvereniging De Rotgans is een gedeelte van deze subsidie gebruikt voor de aanleg van de tuunwallen bij het hospice. De werkzaamheden zijn verricht door firma Chris Otten uit Oudeschild.

Op zaterdag 28 september gaat een groep vrijwilligers aan de slag in de tuin van de boerderij van het toekomstig hospice om deze winterklaar te maken. Bestuurslid Paula Udding maait regelmatig het gras, maar daarnaast is nog veel te doen. Vele handen maken licht werk! De start is om 9.30 uur met koffie/thee en iets lekkers. Rond 12.00 uur volgt een pauze met een broodje en het werk eindigt rond 14.00 uur.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button