Hollands Kroon

De Rock ’n Roll Fabriek

Lutjewinkel – De Rock ’n Roll Fabriek is een kakelverse muziekschool, gevestigd in Cultuurhuis de Kolk te Lutjewinkel. Naast muzieklessen en bandcoaching voor jongeren komen de docenten van de Rock ’n Roll Fabriek nu met een nieuw concept genaamd “The Band Senior”.

55 plussers en wie ooit eens een gitaar hebben gekocht welke nu staat te verstoffen, of heb wie altijd al een instrument wilde bespelen zijn de mensen die de muziekschool zoekt.

Muziek maken
Het doel van “The Band Senior” is samen muziek maken. Hierin coachen de docenten van de Rock ’n Roll Fabriek. Het leuke van dit project is dat geïnteresseerden geen ervaring nodig hebben. Ook werkt de muziekschool toe naar een optreden in de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp. Zij zoeken drummers, basgitaristen, gitaristen, toetsenisten, zangers en zangeressen.

Deelname is gratis dankzij subsidie van de Hollands Kroonse Uitdaging. Aanmelden kan via 06-23234913 of info@rocknrollfabriek.nl. Vermeld bij aanmelding naam, leeftijd, het instrument waar de interesse naar gaat.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button