Hollands Kroon

De Rock ’n Roll Fabriek

Lutjewinkel – De Rock ’n Roll Fabriek is een kakelverse muziekschool, gevestigd in Cultuurhuis de Kolk te Lutjewinkel. Naast muzieklessen en bandcoaching voor jongeren komen de docenten van de Rock ’n Roll Fabriek nu met een nieuw concept genaamd “The Band Senior”.

55 plussers en wie ooit eens een gitaar hebben gekocht welke nu staat te verstoffen, of heb wie altijd al een instrument wilde bespelen zijn de mensen die de muziekschool zoekt.

Muziek maken
Het doel van “The Band Senior” is samen muziek maken. Hierin coachen de docenten van de Rock ’n Roll Fabriek. Het leuke van dit project is dat geïnteresseerden geen ervaring nodig hebben. Ook werkt de muziekschool toe naar een optreden in de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp. Zij zoeken drummers, basgitaristen, gitaristen, toetsenisten, zangers en zangeressen.

Deelname is gratis dankzij subsidie van de Hollands Kroonse Uitdaging. Aanmelden kan via 06-23234913 of info@rocknrollfabriek.nl. Vermeld bij aanmelding naam, leeftijd, het instrument waar de interesse naar gaat.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button