Jeugd

Fortnite Reallife battle in Hotel Den Helder

Den Helder – In de herfstvakantie, op woensdag 14 oktober, vindt een Fortnite Reallife battle plaats in Hotel Den Helder.

De populaire game, met wereldwijd meer dan 200 miljoen spelers, is ook in Nederland nog steeds een hit. Eerder dit jaar werd er al een battle in Den Helder georganiseerd en die was zo succesvol dat Team Sportservice Den Helder, Jongerenwerk MEE& de Wering, Rik Niks Bodylanguage en Triade nu opnieuw de samenwerking aangaan.

Laserguns en het eiland
In de battle komen meerdere aspecten van de game naar voren. Er wordt gespeeld met laserguns; na een ‘storm’ wordt de speelruimte, het ‘eiland’, kleiner, waardoor de uitdaging steeds groter wordt. Er zullen veel obstakels en verstopplekken zijn. Het doel is zo lang mogelijk in het spel te blijven.

Fortnite wordt zowel digitaal als in reallife gespeeld in Hotel Den Helder in 3 groepen:
10.00-12.00 uur: Groep 4 & 5 (basisschool)
13.00-15.00 uur: Groep 6 t/m 8 (basisschool)
16.00-18.00 uur: Klas 1 & 2 (Voortgezet Onderwijs)

Deelname kost € 3,- per persoon en aanmelden kan via de website van Team Sportservice. Onder het kopje ‘Agenda en activiteiten’ staat de Fortnite Reallife Battle.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button