Jeugd

Fortnite Reallife battle in Hotel Den Helder

Den Helder – In de herfstvakantie, op woensdag 14 oktober, vindt een Fortnite Reallife battle plaats in Hotel Den Helder.

De populaire game, met wereldwijd meer dan 200 miljoen spelers, is ook in Nederland nog steeds een hit. Eerder dit jaar werd er al een battle in Den Helder georganiseerd en die was zo succesvol dat Team Sportservice Den Helder, Jongerenwerk MEE& de Wering, Rik Niks Bodylanguage en Triade nu opnieuw de samenwerking aangaan.

Laserguns en het eiland
In de battle komen meerdere aspecten van de game naar voren. Er wordt gespeeld met laserguns; na een ‘storm’ wordt de speelruimte, het ‘eiland’, kleiner, waardoor de uitdaging steeds groter wordt. Er zullen veel obstakels en verstopplekken zijn. Het doel is zo lang mogelijk in het spel te blijven.

Fortnite wordt zowel digitaal als in reallife gespeeld in Hotel Den Helder in 3 groepen:
10.00-12.00 uur: Groep 4 & 5 (basisschool)
13.00-15.00 uur: Groep 6 t/m 8 (basisschool)
16.00-18.00 uur: Klas 1 & 2 (Voortgezet Onderwijs)

Deelname kost € 3,- per persoon en aanmelden kan via de website van Team Sportservice. Onder het kopje ‘Agenda en activiteiten’ staat de Fortnite Reallife Battle.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button