Hollands KroonPolitiek

GroenLinks praat burgers bij tijdens openbaar fractieoverleg

Hollands Kroon – De fractie van GroenLinks houdt maandag 28 september een openbaar fractieoverleg. Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur welkom in het Ideeën Theater aan de Kreil 6 in Barsingerhorn. De bijeenkomst duurt tot 22.00 uur.

Op de agenda staan de onderwerpen van de raadsvergadering van de gemeenteraad van Hollands Kroon op 1 oktober. Zo komen onderwerpen als de samenwerkingsovereenkomst Campus De Terp, het artikel 6-verzoek Molenveld 4a Hippolytushoef (huisvesting arbeidsmigranten), het concept Regionale Energiestrategie Noord-Holland Noord en wensen en bedenkingen, het bestemmingsplan Winkelerzand en Regiovisie aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling aan bod. De vergaderstukken staan op de website van Hollands Kroon (https://ris2.ibabs.eu/Agenda/Details/HollandsKroon/2d112ec2-8465-4184-b3c6-988dc8d13a32). Iets anders aan de fractie voorleggen kan uiteraard ook en buiten het fractieoverleg bestaat eveneens de mogelijkheid om zaken bij GroenLinks aan te kaarten. Bestuur en fractie zijn bereikbaar via e-mail en informatie over activiteiten en standpunten zijn te vinden op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon en op twitter @GLhollandskroon.

In verband met de geldende Coronamaatregelen vraagt GroenLinks geïnteresseerden voor het openbaar fractieoverleg om zich vooraf aan te melden via lilianpeters@hollandskroon.nl (fractie) en/of groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (secretariaat).

Toon meer

Yvonne de Groot

Mijn naam is Yvonne de Groot, geboren en getogen in Den Helder. Ik ben werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button