Hollands KroonJeugd

Kerstpakketten actie voor kinderen

Breezand – De dames Angèle Guilemard en Elisa Tacx uit Breezand willen ook dit jaar weer een actie beginnen om kinderkerstpakketten samen te stellen en uit te delen. Zij willen kinderen van nul tot zestien jaar van ouders die van een minimumloon moeten rondkomen met de kerst verrassen.

Speciaal in de gemeente Hollands Kroon, maar aan kinderen uit de rest van de Noordkop willen ze ook denken. Vorig jaar konden beide dames 29 pakketten uitdelen. Nu streven ze naar 50 pakketten. Wie meent zijn steentje hiervoor te kunnen bijdragen kan spullen afleveren bij het adres Leen Pietersestraat 33. Het liefst van eind oktober tot eind november. Eerder mag ook.

Tevens worden er vrijwilligers gevraagd voor het samenstellen en inpakken van de pakketten en afleveren bij de kinderen. Voor verdere info is er een facebookaccount gemaakt genaamd kinderkerstpakketten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button