Cultuur/Natuur

Open Cultuur Podium weer van start

Hollands Kroon – De cultuursector ontwaakt langzaam. Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) is voorbereidingen aan het treffen voor het zesde online live Open Cultuur Podium. De formule is simpel. Elke inwoner van Hollands Kroon krijgt de gelegenheid om een video in te zenden (lengte ongeveer drie minuten) van een culturele activiteit waar hij of zij bij betrokken is.

Meedoen kan als individu, duo, groep, school(klas), koor enzovoort. Denk bijvoorbeeld aan het zingen van een lied, het spelen van muziek, het voordragen van een gedicht, een dansoptreden, een (school)musical impressie, het voorlezen van een kort verhaal, of vertel iets over een schilderij dat de deelnemer zelf gemaakt heeft.

Als de video nog opgenomen moet worden dan wordt aanbevolen om in landscape formaat te filmen en vanaf een statief. De video(s) moeten uiterlijk 11 oktober bij voorkeur met WeTransfer opgestuurd worden naar openpodiumhk@gmail.com. Vermeld voor- en achternaam van de contactpersoon, woonplaats en telefoonnummer en schrijf in het kort iets over de bijdrage. Naar verwachting zal de uitzending van het zesde Open Cultuur Podium plaatsvinden op zondag 25 oktober vanaf 17:00 uur via facebook van het CPHK.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button