Cultuur/Natuur

Oude filmbeelden in School 7

Advertentie:

Jan de Vrij, Bert Weerstand en Gouke Geus van de videowerkgroep van de Helderse Historische Vereniging hebben een mooi kijkje in het Den Helder van vroeger samengesteld.

Woensdagavond 13 november en dinsdagmiddag 26 november kan het publiek genieten van korte filmfragmenten uit verschillende tijdsperioden in kleur en zwart-wit. Zo wordt er beeldmateriaal vertoond van Huisduinen, de binnenstad en 50 jaar bevrijding.

Presentatie in School 7, Keizersgracht 94, woensdag 13 november, aanvang 19.30 uur en dinsdag 26 november aanvang, 14.00 uur, toegang € 4,50 inclusief koffie/thee. Aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button