Uitgaan

Boekpresentatie in School 7

Advertentie:

De Helderse Evert de Boer presenteert zaterdag 9 november tussen 14.00 en 16.00 uur zijn dichtbundel “Dit doe ik ook nog…”. Hij doet dat aan de leestafel van School 7 (bibliotheek) in Den Helder.

In de gedichten worden zijn reislust, maar ook de andere veranderingen die op zijn pad komen geschetst, zoals bijvoorbeeld exposities die zijn aandacht trekken of het zien van een mooi pand. Daarnaast vormen zijn eigen kunstwerken (hij maakt schilderijen, beelden en keramiek) een inspiratiebron.

Foto’s vormen vaak de aanleiding voor een gedicht. Tijdens de boekpresentatie neemt Evert de Boer diverse foto’s mee waaruit de bezoekers een foto kunnen kiezen. Hij zal dan het betreffende gedicht ter plekke voordragen. Het is mogelijk om de dichtbundel deze middag gesigneerd aan te schaffen. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button