Uitgaan

Fototentoonstelling in bibliotheek Julianadorp

In de bibliotheek van Julianadorp, aan de Keysers Plaet 1023, is tot en met 4 december een fototentoonstelling te zien met werk van Joke van Dulst-van Herwaarden. Zij fotografeert al vanaf haar twaalfde jaar. Ze houdt van fotograferen in de natuur tijdens wandelingen, maakt graag dierenfoto’s en heeft een voorkeur voor detailfotografie.

Joke: “Het fotograferen heb ik van jongs af aan al meegekregen. Mijn vader was echt doodongelukkig als zijn camera kapot ging tijdens de vakantie. Hij maakte zoveel foto’s. Foto’s maken hoorde er dus gewoon bij.”

Ze fotografeert vooral uit een soort drang om mooie dingen vast te leggen, als herinnering voor later en ook om anderen te laten meegenieten. “Door fotograferen heb ik ook op een andere manier leren kijken naar landschappen en voorwerpen. Ook is het geweldig om iets vanuit een ander gezichtspunt waar te nemen en vast te leggen.”

De tentoonstelling is tijdens openingstijden te zien, informatie op www.kopgroepbibliotheken.nl 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button