112

Kras op auto na verhuizing

Advertentie:

Een vrouw uit Hippolytushoef die haar dochter hielp met verhuizen in de Klieftstraat, ter hoogte van nummer 37, kwam donderdagmorgen tot de ontdekking dat er op haar auto een flinke kras was aangebracht.

Of de kras met een langsrijdende auto of met een scherp voorwerp is aangebracht is niet duidelijk. Het moet tussen 8.30 en 12.30 uur zijn gebeurd. De dochter vraagt via facebook of de veroorzaker zich wil melden om de schade af te handelen, “want we zijn toch allemaal verzekerd”.

Het gebeurt de laatste tijd vaker dat er schade wordt gereden en dat de veroorzaker doorrijdt. Moedwillig of niet, voor de betrokkene is het vervelend. Zo was er vorige week nog een flinke schadepost in Westerland en reed enkele weken geleden een vrachtwagen tegen de dakgoot en kozijn bij een huis in de Koningstraat. Deze laatste is trouwens wel achterhaald. De chauffeur bleek niets van het voorval te hebben gemerkt.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button