Hollands Kroon

Meer aandacht voor eenzaamheid in Hollands Kroon

Advertentie:

Eenzaamheid komt helaas vaker voor dan de meeste mensen denken. Niet alleen onder ouderen, maar ook onder jongeren. Gelukkig zijn er veel organisaties en vrijwilligers die hier extra aandacht aan geven door middel van activiteiten en bijeenkomsten. Deze activiteiten en bijeenkomsten staan nu op de website van de gemeente Hollands Kroon.

“De komende tijd schenken we hier extra aandacht aan, want in Hollands Kroon willen we minder eenzame mensen: gezondheid en geluk van alle inwoners komt op de eerste plaats”, zo laat de gemeente weten. “Voor de aanpak tegen eenzaamheid sluiten we aan het landelijke programma Eén tegen Eenzaamheid‘.”

Begin 2020 organiseert de gemeente een evenement voor professionals en inwoners over het thema Eenzaamheid. Deze bijeenkomst is erop gericht om lokale partijen (gemeenten, (vrijwilligers-) organisaties, ondernemers, professionals, ouderen) te inspireren, met elkaar te verbinden en aan de slag te laten gaan met een succesvolle aanpak tegen eenzaamheid.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button