SchagenSport

Sportplaatjesactie Geel-Zwart handbal en voetbal van start

’t Zand – Handbalvereniging Geel-Zwart en voetbalvereniging Geel-Zwart ’30 organiseren samen met Spar Nielsen in ’t Zand een sportplaatjesactie. Vanaf maandag 25 oktober tot en met zondag 19 december kan iedereen plaatjes sparen van alle leden van de handbal en voetbal.

Bij iedere tien euro aan boodschappen bij de Spar in ’t Zand krijgt de klant een setje sportplaatjes. Een boek om alle stickers in te plakken is uiteraard ook te koop in de winkel. Alle leden hebben een eigen boek van de vereniging gekregen.

Op de foto van links naar rechts Bas Veul (voorzitter SV Geel-Zwart ’30), Carla Vermeulen van Spar Nielsen ’t Zand en Noortje Slot, voorzitter Handbalvereniging Geel-Zwart.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button