112Den HelderHollands Kroon

Vacature: camerajournalist voor 112-nieuws

Advertentie:

Regio Noordkop – Inter Visual Studio zoekt in samenwerking met Regio Noordkop een collega voor de functie van camerajournalist voor 112-nieuws in de Noordkop. De nieuwe medewerker is bij voorkeur woonachtig in het werkgebied.

Als camerajournalist draag je bij aan de dagelijkse verslaglegging van nieuws als ongelukken, misdrijven en branden. Je hebt van nature een brede interesse en vindt het niet erg om snel te werken.

Inter Visual Studio legt 24 uur per dag hardnieuws vast in de provincie Noord-Holland voor lokale, regionale en landelijke omroepen. Heb je interesse in de functie of wil je meer informatie? Mail dan naar vacature@intervisualstudio.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button