Den HelderZakelijk

Havik per 1 december weg uit Den Helder (update)

Autobedrijf Havik verlaat per 1 december Den Helder. In een brief aan relaties wordt gemeld dat de activiteiten worden voortgezet bij de vestiging in Alkmaar.

“De autobranche is onderhevig aan veel innovatieve ontwikkelingen, denk hierbij onder andere aan de opkomst van elektrisch rijden en de stijgende populariteit van Private Lease”, schrijft het bedrijf. “Met veel enthousiasme kijken wij er naar uit om deze uitdagingen samen met u tot een succes te brengen. Wij, als Havik Auto, spelen hierop in met een heldere visie door het besluit om alle bedrijfsactiviteiten vanuit onze vestiging in Den Helder per 01-12-2019 te beëindigen en te continueren vanuit onze vestiging in Alkmaar.”

Dat het bedrijf de vestiging aan de Fazantenstraat in Den Helder gaat verlaten is niet echt een verrassing. In september was het door een medewerker al verklapt aan omwonenden, maar het bedrijf zelf wilde er toen officieel niets over melden.

Update
SternRent autoverhuur, dat tevens gevestigd was aan de Fazantenstraat, blijft wel in Den Helder. De autoverhuur is inmiddels al te vinden aan de Ruyghweg 200, bij het witte pompstation van de firma Drok.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, hoofdredacteur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via hoofdredactie@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button