Sport

Duincross Noordkop Atletiek afgelast

Den Helder – De door Noordkop Atletiek te organiseren 35e editie van de jaarlijkse Duincross is afgelast, zo laat de verenging weten. De wedstrijd stond op de agenda voor zondag 5 december en maakt deel uit van het All4running circuit.

De deelnemers aan de cross zouden gebruik maken van het terrein van FC Den Helder, maar de voetbalclub heeft vanwege de coronabesmettingen besloten het terrein te sluiten voor gebruik door derden. “We kunnen daardoor dus ook geen gebruik meer maken van de faciliteiten bij FC Den Helder en daarom is besloten de wedstrijd te annuleren”, aldus Nel de Visser, Vrijwilligerscoördinator bij SV Noordkop atletiek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button