112

Toename aantal diefstallen uit voertuigen

Den Helder – De politie van Den Helder waarschuwt voor diefstallen uit voertuigen. “Het valt ons op dat er de afgelopen weken veel meldingen en aangiftes zijn gedaan van diefstal uit voertuigen in Den Helder en Julianadorp”, zo laat de politie via Facebook weten. “Gelegenheidsdieven voelen bijvoorbeeld of een auto afgesloten is of niet. Zodra deze niet afgesloten is, halen zij spullen uit het voertuig.”

Sluit de auto daarom goed af en laat geen waardevolle spullen in de auto achter, is het gratis advies van de politie. Wie verdacht of opvallend gedrag bij geparkeerde auto’s in de wijk ziet wordt verzocht dit direct te melden. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of bij spoed via 112.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button