Hollands Kroon

Webinar over inkoopactie woningisolatie

Adverentie

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon organiseert een collectieve inkoopactie voor woningisolatie en vertelt hier graag meer over tijdens een webinar op 1 december aanstaande. De tarieven voor aardgas schieten omhoog. Volgens de gemeente een goede reden om het verbruik ervan terug te dringen.

Isoleer en bespaar
Er kan veel bespaard worden met goede isolatie. Hoe beter een woning geïsoleerd is, hoe beter de warmte binnenblijft. Maatregelen als spouwmuurisolatie en vloerisolatie zijn daarom al snel terugverdiend in energiekosten. Het verschil tussen matige en goede isolatie kan oplopen tot wel €600,- per jaar. Het collectief inkopen van isolatie kan daarbij het voordeel nog groter maken. Samen met het Duurzaam Bouwloket zorgt de gemeente zo dat de inwoners kunnen besparen op de kosten.

Bij deze actie wordt samengewerkt met regionale isolatiebedrijven. Wanneer inwoners twee of meer energiebesparende maatregelen laten uitvoeren komen zij tevens in aanmerking voor subsidie. Meer hierover volgt uiteraard bij de digitale bijeenkomst.

Aanmelden
De digitale bijeenkomst is op woensdag 1 december van 19.30 tot 20.30 uur en kan gevolgd worden via een laptop of telefoon. Aanmelden kan via de website van het duurzaam bouwloket.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button