Hollands KroonJeugdVideo

Pieten Kinderbingo & -disco in dorpshuis Hippolytushoef (video)

Advertentie:

Hippolytushoef – Het was woensdagmiddag een drukte van belang in het dorpshuis van Hippolytushoef. De middenstand had voor de jongsten een kinderbingo & -disco georganiseerd en de animo was behoorlijk. Tientallen kinderen kwamen met hun ouders op het spektakel af.

De bingo werd persoonlijk gedaan door Sinterklaas die voor alle zekerheid maar liefst 12 pieten had meegenomen. Het liep eigenlijk wel allemaal gesmeerd, ware het niet dat een paar pieten andere ideeën bleken te hebben. Er heerste nogal een georganiseerde chaos doordat zij zich overal mee bemoeiden.

Eén piet had het aldoor gemunt op de vele prijzen en moest door zijn collega’s voortdurend in de gaten worden gehouden, maar Sinterklaas had alles goed onder controle en de prijzen werden aardig verdeeld onder de jeugd. Na afloop waren veel kinderen behoorlijk vermoeid, maar toch gingen de meesten nog even de dansvloer op om samen met Sinterklaas en de pieten even lekker te dansen.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button