112

Auto vliegt over de kop na stuurfout

Advertentie:

Wieringerwerf – Een terreinwagen belandde vrijdagmiddag omstreeks 13.40 uur op de kop in Wieringerwerf. Het eenzijdig ongeval vond plaats op de Zuiderdijkweg.

De bestuurder reed in zijn terreinwagen over de Zuiderdijkweg richting Medemblik toen het in een bocht verkeerd ging en de bestuurder de macht over het stuur verloor. De auto belandde net na de bocht in de slip en vloog daarna over de kop en kwam tot stilstand in de berm.

De bestuurder van de auto wist op eigen kracht zijn voertuig te verlaten en de hulpdiensten te bellen, hij raakte niet gewond. De auto daarentegen kan als total loss worden beschouwd. Een bergingsbedrijf heeft de auto rechtop gezet en afgesleept.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button