Hollands Kroon

Budgetteren is te leren

Advertentie:

’t Veld – Financiën op orde te brengen? Dan is dit de kans om budgetteren te leren. De cursus start op donderdag 16 januari 2020 met een nieuwe budgettraining. Deze keer wordt de cursus gehouden in gebouw Superrr aan de Rijdersstraat 86 in ’t Veld. De budgetcursus is vijf donderdagavonden van 19.00 uur tot 21.30 uur. Inschrijven voor deze gratis cursus via deacademievoorjou.nl. of via 088-3215000.

De cursus wordt gegeven door de consulenten schulddienstverlening van de gemeente. Deze helpen de inwoners met het beheren van hun financiën of schulden. Dat klinkt zwaar, maar de docenten zijn er zeker ook voor de kleinste financiële problemen, zoals een maand huur- of hypotheekachterstand of hulp bij het opstellen van een begroting. Het doel is dat de cursisten zelf de grip op hun financiën krijgen.

De budgetcursus wordt later aangeboden op de nog nader bekend te maken locaties:

  • vanaf 6 april in Anna Paulowna
  • vanaf 31 augustus in Wieringerwerf
  • vanaf 16 november in Anna Paulowna
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button