Den HelderHollands Kroon

Stibat deelt pluimen uit

Advertentie:

Stibat heeft twee pluimen uitgereikt in de Noordkop. Het gaat om de familie Leeuwerke uit Julianadorp en mevrouw Schots uit Middenmeer. Zij vielen in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne “Lege batterijen? Lever ze in en WIN!”.

Door lege batterijen in te leveren, maakt iedereen elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim cadeaubonnen van € 25,-, twee reischeques van € 500,- en een reischeque ter waarde van maar liefst € 1000,-. Ook meedoen? Doe tien lege batterijen in een zakje samen met uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, lever deze in bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder meer supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Kijk voor meer informatie over de actie én de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button