Den HelderLOS Den HelderRegio Noordkop

Binnenrijdende auto genomineerd voor radiomoment van het jaar

Den Helder – Het radiofragment van LOS Radio, onderdeel van Regio Noordkop, waarop te horen is dat 9 november een auto de studio binnenreed, is genomineerd voor het “Radiomoment van het jaar”.

Het was die dag landelijk nieuws, het moment waarop een automobilist tegen de gevel van de studio aan de Torplaan 4 reed, was toevalligerwijs live te horen op LOS radio. Presentator Gert-Jan Meijer was net bezig met een aankondiging toen er plots een heftig glasgerinkel te horen was. “Oh, Oh, Oh, dat gaat hier niet goed”, was de nuchtere conclusie van Meijer.

Een aantal DJ’s en presentatoren van verschillende publieke zenders mocht in aanloop naar komend weekend hun favoriete radiomomenten van 2020 indienen. Uiteindelijk is daar een top 10 uitgerold en het fragment van LOS Radio is daar een van. Zondag 27 december maakt het radioprogramma De Perstribune (NPO Radio 1) tussen 13.00 en 14.00 uur bekend welk fragment het Radiomoment van 2020 mag worden genoemd. In dit uur zal ook nog even kort worden gesproken met de Helderse presentator.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button