Zakelijk

DEEN en Omring schenken kerstpakketten

Ook dit jaar konden mensen een dierbare opgeven voor de actie ‘Schenk een kerstpakket’ van DEEN en Omring. Met deze actie worden mensen geholpen om hun stille kracht te belonen en in het zonnetje te zetten. Juist nu veel mensen het door het coronavirus extra lastig hebben. De stille krachten konden worden aangemeld via de website van Omring of kaartjes.

Er zijn veel hartverwarmende reacties binnen gekomen. Onder de vele aanmeldingen zijn 50 kerstpakketten van DEEN verloot. De winnaars hebben hun kerstpakket in ontvangst mogen nemen. Mevrouw Sas was een van de gelukkige, die een pakket in ontvangst mocht nemen. Zij was opgegeven door haar ouders.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button