Hollands KroonVideo

Dorst Request sleept 10.000 euro binnen

Advertentie:

Breezand – De ‘glazen huis’-actie Dorst Request in Breezand heeft 10.000 euro opgeleverd voor stichting Het Vergeten Kind. Radiodj’s Jordy Kribben, Cees Ruseler en Danny Gouda lieten zich vier dagen opsluiten voor een marathonuitzending in café De Dors(t)vlegel. Donderdagmiddag 12.00 uur precies zijn ze vrijgelaten. “Euforie gewoon, heerlijk. Wat we hadden gehoopt hebben we gehaald.”

Het waren vier slopende dagen, maar het beoogde resultaat is binnen voor de leden van Dorst Request. “Het is echt geweldig, super, maar ik ben bekaf. Ik heb nauwelijks geslapen”, verzucht Jordy Kribben. Danny Gouda is zijn baard kwijt door de actie: “Dankzij mijn zeer gewaardeerde vrienden en familie. Het was eigenlijk een no-go, maar het leverde 510 euro op. Alles voor het goede doel.” Cees Ruseler heeft het zijn collega’s vooral heel moeilijk gemaakt met zijn grappen vertelt hij: “Ik ben mijn wilde haren al kwijt. Ik maakte vooral flauwe grappen en de jongens moest dat wel even overleven.”

De opbrengst van de actie is bestemd voor stichting Het vergeten Kind. Met het geld voor een vakantieaccommodatie gebouwd voor kinderen die anders niet of nauwelijks met vakantie kunnen. “Doneren kan trouwens nog steeds voor de actie Dorst Request”, vult Cees aan. Volgend jaar weer? “Tuurlijk! Maar nu eerst kerst vieren.”

Toon meer

NH Nieuws

De bron van bovenstaand bericht is NHNieuws, de provinciale omroep voor Noord-Holland. Zij is mediapartner van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button