Den HelderLOS Den Helder

Nieuwe nummer 1 in de LOS Kerst top 100

Den Helder – Tweede Kerstdag is traditiegetrouw de dag van de Kerst top 100 op LOS radio. Ook dit jaar hebben medewerkers en luisteraars weer gestemd op hun favoriete kerstmuziek. Aan de hand van alle inzendingen is de lijst samengesteld en die telt dit jaar veel wijzigingen.

“De hele top 10 is door elkaar gehusseld”, laat medepresentator Koen Warmerdam weten. “Dat betekent dus ook een nieuwe nummer 1!” Bij de vorige editie stond Band Aid met “Do they know it’s christmas” op de hoogste plek, maar de verzameling artiesten voor het goede doel is enkele plekken gezakt.

Verder telt de lijst van 2020 ook enkele nieuwe kerstnummers, zoals muziek van Ava Max, Katy Perry, Pentatonix en Justin Bieber. ‘Klassiekers’ als “Happy Xmas” (John Lennon), “Driving home for christmas” (Chris Rea), “All I want for christmas” (Mariah Carey) en “Eenzame kerst” (Andre Hazes) ontbreken uiteraard ook niet in de lijst.

De LOS Kerst top 100 wordt 26 december uitgezonden op LOS radio, tussen 09.00 en 17.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button