Hollands Kroon

Vele liters erwtensoep voor alleenstaanden Hollands Kroon

Hollands Kroon – Sinds maart vinden er al geen ontmoetingsdiners voor alleenstaanden plaats. Ook is er nog geen vooruitzicht wanneer dat weer mogelijk zal zijn. Het bestuur heeft de handen uit de mouwen gestoken en héél veel liters erwtensoep gemaakt.

De erwtensoep in potjes verpakt, samen met een sneetje roggebrood met spek werd deze bij de vaste gasten van het ontmoetingsdiner rondgebracht. De reacties waren hartverwarmend. Ook kwam er een stuk eenzaamheid om de hoek kijken. Iedereen gaf aan het Ontmoetingsdiner ontzettend te missen.

“Met het vaccin komt het einde in zicht en wie weet lukt het nog aankomend jaar weer met de Ontmoetingsdiners te starten”, aldus het bestuur.

Nieuwe vrijwilligers
Het bestuur is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Mensen die willen helpen in de keuken als kok, hulp kok of afwasser. Ook nieuwe chauffeurs kunnen zich aanmelden. Voor verdere informatie of aanmelden kan contact worden opgenomen via ontmoetingsdiner@outlook.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button