Hollands Kroon

Vele liters erwtensoep voor alleenstaanden Hollands Kroon

Hollands Kroon – Sinds maart vinden er al geen ontmoetingsdiners voor alleenstaanden plaats. Ook is er nog geen vooruitzicht wanneer dat weer mogelijk zal zijn. Het bestuur heeft de handen uit de mouwen gestoken en héél veel liters erwtensoep gemaakt.

De erwtensoep in potjes verpakt, samen met een sneetje roggebrood met spek werd deze bij de vaste gasten van het ontmoetingsdiner rondgebracht. De reacties waren hartverwarmend. Ook kwam er een stuk eenzaamheid om de hoek kijken. Iedereen gaf aan het Ontmoetingsdiner ontzettend te missen.

“Met het vaccin komt het einde in zicht en wie weet lukt het nog aankomend jaar weer met de Ontmoetingsdiners te starten”, aldus het bestuur.

Nieuwe vrijwilligers
Het bestuur is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Mensen die willen helpen in de keuken als kok, hulp kok of afwasser. Ook nieuwe chauffeurs kunnen zich aanmelden. Voor verdere informatie of aanmelden kan contact worden opgenomen via ontmoetingsdiner@outlook.com.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button