Den HelderUitgaan

Kaartverkoop Krabbetukkers begonnen

Advertentie:

Den Helder – Onder grote belangstelling is zaterdag in Den Helder de kaartverkoop begonnen voor het 58e carnavalsfeest van De Krabbetukkers. De belangstelling was, net als voorgaande jaren, weer groot en de eerste liefhebbers stonden de avond ervoor al te wachten. Om precies 11 over 11 overhandigde Prins Edwin de eerste kaarten.

In de sporthal van Quelderduijn stonden honderden feestgangers in de rij voor de felbegeerde kaarten. De tien dames van de kaartverkoop zaten er, met geldlade en pinautomaat, klaar voor om kaarten en muntjes aan de feestgangers te verkopen. Oud-prins Arco Dusseldorp is toch elke keer weer verrast over de grote belangstelling voor de kaartverkoop. “Dat we dit in Den Helder teweeg brengen is toch uniek!” meldt hij niet zonder trots.

Lees meer (en bekijk meer foto’s) bij mediapartner Den Helder Actueel.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button