Hollands Kroon

Livestream Hollands Kroonse Beursvloer

Adverentie

Hollands Kroon – Na het succes van de Hollands Kroonse Beursvloer in 2019 wilde de Hollands Kroonse Uitdaging dit in 2020 graag herhalen. Ingehaald door de actualiteit kon dit helaas niet plaatsvinden. Op woensdag 3 februari 2021 komt er echter een alternatief, een Beursvloer middels een livestream. Deze livestream is van 19:00 tot 20:00 uur te volgen via www.hollandskroonseuitdaging.nl.

Bij een reguliere Beursvloer komen vraag en aanbod fysiek bij elkaar. Het aanbod van bedrijven en organisaties op marktkramen, met de ondernemers en vertegenwoordigers hiervan voor deze kramen. De verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties ‘winkelen’ in het aanbod. Komen partijen tot elkaar noemt de gemeente Hollands Kroon dat een macht. Vorig jaar leverde de Beursvloer Hollands Kroon maar liefst 76 matches met een waarde van bijna € 7.5000,- op.

Aankomende Beursvloer
Het plan was de aankomende Beursvloer in RSG Wiringherlant te laten plaatsvinden. Dit met behulp van Koen Franke en Justin De Weert, die er hun profielwerkstuk voor het VWO van maken. Tevens was het plan om Wiringherlant nog meer te betrekken in de organisatie. Helaas gooit de coronacrisis roet in het eten.

Vandaar dat ervoor gekozen is om net als vorig jaar het aanbod en de vraag vooraf te inventariseren, maar deze nu tijdens een livestream verzorgd door mediapartner Regio Noordkop, te tonen. Vraag en aanbod worden virtueel getoond en toegelicht. Middels e-mail kan gereageerd worden op het aanbod en de vragen.

Matches
Na de livestream worden de binnengekomen e-mails verwerkt en vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld. De matches die hieruit ontstaan worden op vrijdagavond 5 februari wederom live bekend gemaakt. Dit vanuit de studio van RTV Noordkop, de radiozender van Regio Noordkop in Hollands Kroon. Tevens zal dan het totaalbedrag aan maatschappelijke waarde worden onthuld.

Zijn er geïnteresseerde bedrijven of organisaties die aanbod hebben voor de Beursvloer Hollands Kroon? Dan hoort de Hollands Kroonse Uitdaging dit graag. Ook voor de vragen van verenigingen en stichtingen staan de lijnen open. Aanmelden kan per mail of telefoon: Info@hollandskroonseuitdaging.nl –  06 51 557 633.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button