Den HelderUitgaan

Goede hoop voor Dag van de Muziek

Adverentie

Den Helder – “We gaan ervoor!! We hebben goede hoop dat dit jaar de muziek weer mag klinken op podia bij onze enthousiaste locatiehouders in de Binnenstad en op Willemsoord. Zaterdag 11 juni is de dag waar we voor gaan! Na twee jaar staat de hele muziekscene van Den Helder te trappelen om zich weer te laten zien op een podium en dat gunnen we hen en onze locatiehouders (veelal horecaondernemers) echt van harte!”, aldus de organisatie van de Dag van de Muziek.

Omdat de organisatie al vrijwel klaar was met de voorbereiding voor de geplande herfsteditie van de Dag Van de Muziek is er dit jaar gekozen voor een andere aanmeldprocedure. Deelnemers die zich voor vorig jaar al hadden opgegeven hoeven zich niet nogmaals op te geven. Deze artiesten worden direct geplaatst bij de komende editie. Deelnemers die zich al hadden aangemeld, maar niet meer meedoen, kunnen zich voor 25 februari afmelden. Al aangemeld? Kijk dan op de website en kijk dan of de aanmelding nog geregistreerd staat. Niet geregistreerd? Tot 25 februari is aanmelden mogelijk via het aanmeldformulier.

Deelnemersvergadering
De werkwijze van de Dag van de Muziek is al jaren gelijk. Omdat dit jaar geen regulier jaar is vanwege de coronamaatregelen is er ook maar 1 deelnemersvergadering. Op 30 maart om 19:30 uur in School 7 is de deelnemersvergadering en wordt het conceptrooster gepresenteerd. Alleen urgente verschuivingen kunnen dan worden doorgevoerd. Op deze avond wordt het rooster samen door bestuur en deelnemers definitief gemaakt. Het is van groot belang dat deelnemers aanwezig zijn bij de vergaderingen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button