Uitgaan

Den Helder staat op de krat voor het goede doel

Advertentie:

Den Helder – Wie kan er drie uur lang op een krat staan? Dat is de uitdaging tijdens de eerste editie van ‘Den Helder Staat op de krat!’. Een nieuw sponsorevenement uit de koker van het vrijwilligersteam van de Helderse Samenloop voor Hoop. De opbrengst van Den Helder Staat gaat naar stichting Lymf en Co. Deze stichting doet onderzoek naar permanente genezing van lymfeklierkanker. Vooral veel jongeren worden door deze ziekte geraakt.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 1 april in de binnentuin van Hotel Den Helder en wordt opgeluisterd door live optredens van artiesten uit de regio. Onder meer Sonja, Sikina, Mark en Patrick en band Japi zorgen voor de sfeer. Daarnaast maken Adriaan Bais, DJ Eric Houweling en Sportcoach Rik Niks hun opwachting. Er is ruimte voor vijftig deelnemers.

Inschrijven voor deze uitdaging kan via de website van Den Helder Staat. Meedoen kan individueel of met een team. Via een persoonlijke actiepagina kunnen bekenden doneren.”Den Helder Staat Op!” is opgericht met als doelstelling stichtingen, organisaties of personen te ondersteunen die zich bezig houden met mensen met een levensbedreigende ziekte.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button