112

Fikse brand bij woning in Wieringerwerf

Advertentie:

Wieringerwerf – De brandweer is woensdagmiddag opgeroepen voor een brand aan de Boeier in Wieringerwerf. Ter plaatse bleek er een fikse brand te woeden bij een schuur in de achtertuin van een woning.

De bewoner zat met zijn zoontje boven te gamen toen die werd gealarmeerd door buren dat er een brand was in zijn tuin, waarna de bewoner nog zelf een poging heeft gedaan om de brand te blussen.

De brandweer wist, eenmaal ter plaatse, de brand snel te blussen, maar kon niet voorkomen dat de schuur en trampoline zwaar beschadigd zijn geraakt. Ook zijn de vuilnisbakken volledig uitgebrand. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button