Hollands Kroon

Jumbo Anna Paulowna flink uitgebreid

Anna Paulowna – De Jumbo aan de Molengang in Anna Paulowna wordt flink uitgebreid en krijgt een volledig nieuw uiterlijk. Zo komen er ter plekke bereide pizza’s en belegde broodjes in het assortiment. De winkel sloot op zaterdag 7 januari tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 8 februari kunnen inwoners van Anna Paulowna en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel, die dan tevens de grootste supermarkt van Anna Paulowna is.

De winkel beschikt straks over zelfscanners en 7 speciale zelfscan kassa’s, waar klanten hun boodschappen kunnen afrekenen. Ook nieuw zijn de schappen over een lengte van 4 meter die gevuld zijn met HEMA assortiment. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De winkel wordt verbouwd zodat het voldoet aan de nieuwste normen en innovaties. Zo krijgt het pand glaspuien, nieuwe isolatie in het dak en spouwmuren. Ook worden er 70 zonnepanelen geïnstalleerd waardoor deze vernieuwde Jumbo energiezuinig en gasloos wordt. De restwarmte die vrijkomt van de koelinstallatie wordt straks gebruikt om de winkel te verwarmen.

In de nieuwe winkel is er tevens meer aandacht voor producten die vers in de winkel worden klaargemaakt in de keuken. Zo bereiden Jumbo medewerkers er ter plekke diverse seizoensspecialiteiten en pizza’s om thuis af te bakken en zijn er vers belegde broodjes en salades verkrijgbaar. Bovendien kunnen klanten terecht op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen.

Filiaalmanager Jelmer Hesseling vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en duurzamere winkelomgeving, die ook nog eens de grootste van Anna Paulowna zal zijn. Dankzij de prettige samenwerking met de zittende huurders op Molengang 2 tot en met 8, hebben we de naastgelegen panden bij de winkel betrokken. Daarmee betrekken we nu in totaal ruim 2.100 vierkante meter vloeroppervlakte, waarvan 1.500 vierkante meter winkelruimte is.” Colette Cloosterman – Van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten, kijkt uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Anna Paulowna verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”

De Jumbo verwijst klanten van de winkel naar de Jumbo supermarkten in Schagen en Julianadorp, nu het filiaal in Anna Paulowna een paar weken dicht is. Alle klanten die na de opening voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een chocoladereep van La Place (deze actie is geldig tot en met zondag 12 februari). Ook ontvangen de eerste 150 klanten een gratis bos gele bloemen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button