Texel

Cursus Klik & Tik in bibliotheek Texel

Texel – Steeds meer zaken moeten via de computer en internet geregeld worden. Denk aan: bankzaken, de belastingaangifte, werk zoeken of spullen kopen. Deze cursus is speciaal voor mensen die geen of heel weinig ervaring hebben met de computer en internet.

De dag begint bij het begin. De deelnemer leert typen, e-mailen en internet gebruiken. Op filmpjes wordt getoond hoe het werkt en daarna kunnen de deelnemers zelf gaan oefenen. De cursisten worden begeleid door een deskundige bibliotheekmedewerker. De cursus wordt gegeven op computers van de bibliotheek, maar een eigen laptop of tablet meenemen om te oefenen kan ook. Zo leren de deelnemers werken op een apparaat dat van hun zelf is.

Deelnemers kunnen een koptelefoon van de bibliotheek gebruiken, of eigen oortjes meenemen. De cursus wordt gegeven op 6 donderdagmiddagen: 12 maart, 19 maart, 26 maart, 2 april, 9 april en 16 april.

Inschrijven via: www.kopgroepbibliotheken.nl. Bij inschrijving wordt 10 euro borg in rekening gebracht, maar dit bedrag krijgen deelnemers weer retour na afronding van de cursus.

Toon meer

Babette van Tongeren

Dit bericht is geplaatst door Babette van Tongeren. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Babette richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via babette@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button